Jonas Van Regenmortel

Osteopaat D.O. MRO

JonasV

Jonas Van Regenmortel genoot een fulltime academische opleiding in de osteopathie aan de International Academy for Osteopathy (IAO) te Gent en behaalde in 2009 de titel D.O. MRO, gediplomeerd osteopaat, waarbij D.O. staat voor Degree in the Osteopathy en MRO voor Member of the Registered Osteopaths

Sindsdien volgt hij diverse bijkomende opleidingen in binnen- en buitenland om zijn kennis en zijn vaardigheden uit te breiden en te actualiseren.

Jonas Van Regenmortel is aangesloten bij het ROB Register voor Osteopaten in België, hij voldoet tevens aan alle kwaliteitseisen opgesteld door het NRO Nederlands Register voor Osteopathie en is aangesloten bij NVO de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie

Centraal in zijn werk staat een persoonlijke aanpak.
Het is voor hem belangrijk dat een individu zich kan ontwikkelen naar zijn potentieel, zonder daarin geremd te worden door fysieke of andere beperkingen.

Het waarom van ziekte of klachten is iets wat Jonas sterk bezighoudt, mensen kunnen helpen bij klachten en hen zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling is voor hem de belangrijkste drijfveer binnen de praktijk.

Jonas behandelt baby’s, kinderen, volwassenen en sporters met allerhande klachten.
Bijzondere aandacht gaat uit naar chronische en terugkerende klachten, alsook naar het werken met baby’s en kinderen.

Een greep uit bijkomende opleidingen:

 • ‘Silver Bullets’ – Bioregulatieve geneeskunde in de osteopathie 
  bij MORE osteopathy met Philippe van Caille
  Silver Bullets is een metafoor voor (be)handelingen die nieuwe mogelijkheden bieden bij chronische en therapieresistente klachten.
  Meer lezen
 • Osteopathie bij kinderen
  bij Panta Rhei
  De opleiding osteopathie bij kinderen is gericht op het verwerven van specifieke inzichten en vaardigheden die nodig zijn voor het succesvol behandelen van pasgeborenen, baby’s en kinderen.
  Meer lezen
 • Geïntegreerde technieken
  bij Frank de Bakker
  De opleiding geïntegreerde technieken biedt een onderzoeks- en behandelmethode ontwikkeld vanuit een bredere kennis van de embryologische ontwikkeling.
  Meer lezen
 • Intuïtieve ontwikkeling
  bij Timotheus Project
  Drie jarige opleiding gericht op de ontplooiing van een evenwichtige uitwisseling en samenwerking van de linker- en de rechter hersenhemisfeer.
  Meer lezen
 • Coachingswerk in de psycho-energetica
  bij EPECA
  EPECA (European Psycho-Energetic Coaching Association) is een Europese beroepsvereniging.
  Opleiding met uitgesproken aandacht voor subtiel-energetische en multidimensionele aspecten van menselijk gedrag en bewustzijn.
  Meer lezen

Van 2010 tot 2013 zetelde Jonas in de redactieraad PO10 van de portaalsite Professionele Osteopaten.

 

Logo PO